Yoga- och Wellnessresa till Rhodos med Tara

Oktober 8-15, 2017

Upplev Grekland med Tara och investera i dig själv! Följ med oss på en härlig wellnessresa. Resan kommer att fokusera på yoga, mindfulness, stresshantering och på att bara koppla av!

FULLY BOOKED

Vi bor på lyxiga hotellet Levante Beach Resort. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbanor och gym. På hotellet finns två stora pooler att koppla av vid eller gå några meter utanför hotellet och svalka dig i havet.

Programmet är fullspäckat med massor av inspirerande föreläsningar och workshops, samt träning, hälsa och träffa nya vänner. Förutom att ha en härlig vecka med nya upplevelser får du även chansen att träna med ett helt gäng duktiga instruktörer!

Med på resan har vi bland annat Monika Björn som har mer än 20 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet världens största träningsevent. Idag verkar hon som entreprenör inom träning och hälsa, bl.a. som delägare till den kända hot yoga formen Hot MOJO®, som finns på 20 träningsanläggningar runt om i Sverige, och som en av upphovskvinnorna till ”Yoga for Athletes”- yogaklassen som finns att tillgå på över 100 SATS anläggningar i Norden. Monika har en naturlig, avspänd lärarstil och brinner passionerat för att dela med sig av sin mångåriga kunskap och erfarenhet. Du kommer att inspireras oavsett vilken träningsnivå du befinner dig på när Monika guidar dig genom olika upplägg med hjälp av både humor och noggrann pedagogik.

Vi har även med oss Filippa Svensson som lämnade PR världen i New York för ca. fyra år sedan för att landa i Stockholm och skapa en ny plattform för inre och yttre hälsa. Idag är hon en holistisk hälsocoach vilket innebär att hon ser välmående från ett bredare perspektiv där relationer, mat, spiritualitet, mindfulness, träning och karriär ingår.Hennes mission? Att hjälpa kvinnor älska sig själva, respektera sina kroppar och leva sitt drömliv. Hon coachar kvinnor under sex månaders perioder och hjälper sina kunder skapa en balanserad livsstil, samt erbjuder effektiva verktyg för att hantera alla livssituationer. Filippa är grundaren till kvinnogrupperna Raw Clarity Circle och författaren av boken Sockerdetox.

Vi har även med oss Yoginin, entreprenör och 2 barns mamma som reser jorden runt för inspiration, Johanna Andersson. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation. Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de bästa inom sitt område. 2007 skapade hon Global Yoga, klassflöden och pedagogik för 2000talets människa! Hon är även en av grundarna av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®, Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Tillsammans med Monika Björn har hon även tagit fram Yoga For Athletes för SATS. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt.

Anmäl dig här


Visa fler