En Ärlig Relation

Vill du leva ett mer harmoniskt liv med din partner? Vill du förbättra din relation? Vill du veta vad du kan göra för att skapa en mer stabil grund för er kärlek?

Programledarna Filippa och Jimmy Tjärnlund ger sina bästa relationsråd från ett spirituellt perspektiv. Din livspartner, pojkvän, flickvän eller sambo blir oftast en av dina största lärare i livet. Du har chansen att uppleva olika situationer tillsammans och jobba på din egna inre utveckling under tiden.

Filippa & Jimmy pratar först och främst om hur viktigt relation till dig själv är när man lever med en annan. Det är lätt att vi lägger vår irritation och negativitet på vår partner istället för att hantera vårt eget bagage. Du måste därför börja med att vara ärlig med dig själv. Börja med att älska dig själv och börja hitta tryggheten i dig själv. De diskuterar anledningar människor blir tillsammans, varför man har en relation, första steget i att förbättra en relation, känslan att inte duga och rädslan av att bli lämnad. Under podden går de även igenom en övning som hjälper dig och din partner stå i sin egna energi. Som Jimmy bruka säga till sina coachingkunder: “Lyssna på din man eller kvinna med 'hjärt-öron', prata med honom eller henne med 'hjärt-mun' och titta på honom eller henne med 'hjärt-ögon'.”Find Your Meaning

Har du någonsin frågat dig själv följande frågor? Varför är jag här på jorden? Vem är jag? Är jag på “rätt” jobb? Och sist men definitivt inte minst, vad är min mening?

Visa fler