Find Your Meaning

Har du någonsin frågat dig själv följande frågor? Varför är jag här på jorden? Vem är jag? Är jag på “rätt” jobb? Och sist men definitivt inte minst, vad är min mening?

Programledarna Filippa Svensson och Jimmy Tjärnlund pratar om hur man börjar skapa klarhet kring sin egna mening och hjälper dig att svara på grund frågorna. Alla är en “master” på något. Alla har unika gåvor, alla har intressen och alla har passion - även om det inte alltid är så klart för oss. Din mening är kopplat till det du tycker är roligt, samt det du är bra på att göra. Filippa och Jimmy berättar om deras personliga resor till att förstå sin mening och hur de lever sin mening idag. De går även igenom hur man lever ett effortless liv, hur man skapar mer flow och frihet, och fördelarna med att förvandla sitt jobb till en livstil.

Livet är en process. Det tar lite tid (eller ja, mycket tid) att förstå visa saker ibland. Det tar även tid att skapa utrymme och plats för din mening. Det går inte att stressa fram denna process. Du behöver egentligen inte “hitta” din mening, den kommer när du är redo. Du behöver bara meddela universum att du vill börja leva och använda dina gåvor. Under podden går de även igenom en övning du kan göra hemma som hjälper dig öppna upp mer och skapa klarhet kring ämnet.En Ärlig Relation

Vill du leva ett mer harmoniskt liv med din partner? Vill du förbättra din relation? Vill du veta vad du kan göra för att skapa en mer stabil grund för er kärlek?

Visa fler